02-11-2023

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Azerbaycan ziyareti sırasında Bakü Ali Neft Üniversitesi’ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, II. Uluslararası Bakü Meme Kanseri Kongresi’ne katılmak üzere bulunduğu Azerbaycan’da, Bakü Ali Neft (Yüksek Petrol) Üniversitesi’ni de ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi eşlik ederken, ziyarette Bakü Ali Neft Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elmar Gasimov ve ekibi ile görüşüldü. İşbirliği protokolü de imzalanan ziyaret kapsamında yeni işbirlikleri üzerine de olumlu görüşmelerde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi olarak, kardeş ülke Azerbaycan’daki üniversiteler ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, misafirperverlikleri nedeniyle Bakü Ali Neft Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elmar Gasimov’a teşekkürlerini sundu.