30-11-2023

Üniversitemiz ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz ile Kızılay arasında ihtiyaç sahibi kişilere giyim yardımı yapılması adına işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan bu protokolle, gıda bankacılığı kapsamında Türk Kızılay Kocaeli İl Merkezi Başkanlığı tarafından bağış alınan gıda, giyim, yakacak, temizlik vb. malzemelerin ihtiyaç sahibi kimselere Butik içerisinden kişilerin kendi seçimlerince dağıtılması amaçlamaktadır. Ayrıca üniversitemiz, gerçekleştirilecek bu faaliyetler kapsamında Kızılay Butik’in çalışmalarına karşılık, ısınma, aydınlatma, su giderleri ve güvenlik konularında Kızılay’a destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Protokol, Kızılay Butik adına Türk Kızılay Kocaeli İl Merkezi Başkanı İbrahim Pay imzalarken Kocaeli Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi imzaladı.

Rektörlük binasında gerçekleştirilen imza protokolüne Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Akpınar hazır bulundu.