28-11-2023

Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitimlerine devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Peyzaj ve Bahçe Eğitimi” gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür Kongre Merkezi Karadeniz Salonunda gerçekleştirilen programa Kocaeli Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İç Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak Üniversitemiz Umuttepe Kampüsünde Sürekli İşçi (Peyzaj ve Bahçe İşlerinde Görevli) kadrosunda görev yapmakta olan personeller katılım sağladı.

Peyzaj ve Bahçe Eğitimi konulu programa Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul eğitimci olarak destek verirken, İç Hizmetler Şube Müdürü Ergün Sarıcı ve Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürü Canan Temizer tarafından Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul’a eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür belgesi verildi.