02-11-2023

Rektörümüz GTÜ’nün düzenlediği “İşte İşin, İşin’iz İşimiz” Fuarının açılışına katılım sağladı

Gebze Teknik Üniversitesi’nin 2-4 Kasım tarihleri arasında düzenlediği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY) ve İŞKUR’un paydaşı olduğu “İşte İşin, İşin’iz İşimiz” adlı Fuar’a Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Öğüt ve KAGEM Müdürümüz Prof. Dr. Bilsen Bilgili katılım sağladı. .

Sunuculuğunu Erdoğan Arıkan’ın yaptığı fuar açılışı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. GTÜ KAGEM Müdürü Mustafa Türkmen, İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan, İKDAY Yönetim Kurulu Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Vali Yardımcısı Ertuğrul Şevket Aksoy’un açılış konuşmalarıyla devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, verdiği desteklerden dolayı Kocaeli Vali Yardımcısı Ertuğrul Şevket Aksoy plaket takdim ederken, Vali Yardımcısı Aksoy’a ise Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar tarafından plaket takdim edildi. Emeği geçen üm paydaşlara plaketler, Vali Yardımcısı Aksoy tarafından takdim edildi.