01-11-2023

Üniversitemiz Öğretim Üyesi ‘’COST ACTION’’a üye kabul edildi

Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Orhan; Araştırmacı ve Yenilikçi bilim adamları tarafından oluşturulan Avrupa Bilim ve Teknoloji İş Birliği Kurumu’nun (COST ACTION) disiplinler arası çalışma gruplarından biri olan “Globalization, Illicit Trade, Sustainability and Security” (Küreselleşme, Yasadışı Ticaret, Sürdürülebilirlik ve Güvenlik) araştırma ağına üye olarak kabul edildi.

Avrupalı araştırmacıları bilimsel ağlarda bir araya getiren ve araştırmacılar arasında etkileşim ve iş birliğini amaçlayan COST’un Türkiye’deki bilimsel koordinatörlüğünü TÜBİTAK üstlenmektedir. Seçkin üniversitelerden akademisyenlerin üye olarak seçildiği COST’a Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ayhan Orhan, üye olma başarısı gösterdi.