30-10-2023

Rektörümüz, Azerbaycan ziyareti sırasında Azerbaycan Tıp Üniversitesini ziyaret etti

II. Uluslararası Bakü Meme Kanseri Kongresi’ne katılmak üzere Azerbaycanda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Geray Geraybeyli ve ekibi ile de görüştü.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Geray Geraybeyli, Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nin olanakları hakkında bilgilendirmede bulundu. Kocaeli Üniversitesi ile Azerbaycan Tıp Üniversitesi arasında imzalanmış protokolün gözden geçirildiği ziyarette yeni işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, misafirperverlikleri ve ev sahiplikleri nedeniyle Prof. Dr. Geray Geraybeyli'ye teşekkür etti.