29-10-2023

Üniversitemiz, Cumhuriyet Resepsiyonuna katıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen resepsiyonda, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ile dekanlar, müdürler ve çok sayıda akademisyen üniversitemizi temsil etti.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz'un ev sahipliğinde düzenlenen törene; Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ile il protokolünden çok sayıda davetli katıldı.

Törenin selamlama konuşmasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhuriyetimizin kutlu olması dileklerini iletti. İl protokolünün katılımı ile 100. Yıl pastasının kesildiği tören, 100. Yıl Marşı'nın hep birlikte söylenmesi ile sona erdi.