27-10-2023

Kampüs Rekreasyonu ve Gençlik Sempozyumu gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonu'nda "Kampüs Rekreasyonu ve Gençlik Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Sempozyuma Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Betül Bayazıt, İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Doç. Dr. Kenan Sivrikaya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında yapılan sempozyuma katılım gösteren öğrencilere teşekkürlerini sunup başarılar diledi.

Prof. Dr. Betül Bayazıt "Rekreasyon Eğitimi ve Uygulama Süreçleri", Prof. Dr. Kürşad Sertbaş "Kampüs Rekreasyonu, Yönetim ve Organizasyon", Doç. Dr. Kenan Sivrikaya "Rekreasyon Yönetiminde Psikolojik Yaklaşımlar" hakkında sunum yaptılar. Çevrimiçi sunumlarına devam eden sempozyum, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.