27-10-2023

13. Şiir dinletisi: Şiire ve Umuda

Eğitim Fakültesi kulübü Türkçede İz ve PDR Topluluğu tarafından düzenlenen "Şiire ve Umuda" isimli şiir dinletisinin on üçüncüsü "Cumhuriyet 100 Yaşında" başlığıyla Prof. Dr. Servettin Bilir Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

13. Şiire ve Umuda Şiir Dinletisi etkinliğine, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Program Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Yıldırım ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü'nün açılış konuşmalarıyla başladı. Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, yıllardır süre gelen bu etkinliğin devamının gelmesini dileyerek vefat eden şehitlerimizi, öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi andı.

Eğitim Fakültesi öğrencilerinin şiirlerinden sonra, Havada Bulut Yok, Çanakkale Türküsü ve İzmir Marşı'nın söylenmesiyle etkinlik sona erdi.