Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-10-2023

100. Yıl etkinlikleri kapsamında salon futbolu turnuvaları yapıldı

Kocaeli Üniversitesi 100. Yıl etkinlikleri kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi bölümler arası "Salon Futbolu Turnuvaları" gerçekleştirildi.

 

İki etaptan oluşan turnuvanın ilk etabı, yabancı uyruklu öğrenciler ile Türk-Karma öğrenciler arasında gerçekleşti.

 

Dostluk müsabakası olarak bölümler arası final maçını belirlemek amacıyla yapılan maç 5-8 sonuçlandı. Müsabakanın galibi Türk-Karma öğrenciler oldu.

 

Bölümler arası düzenlenen ikinci etapta ise Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri arasında final maçı gerçekleşti. Berabere sonuçlanan müsabakanın ardından penaltılara gidildi. Penaltı atışları sonucunda 6-5 biten maçın galibi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri oldu.

 

Maç bitimi ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından öğrencilere kupa töreni takdimi yapıldı.

 

Dostluk maçında gösterdikleri yoğun mücadele için misafir öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Engin Çetin, Dostluk maçı şampiyonu Türk-Karma takımı öğrencilerine ise ödül kupalarını Prof. Dr. Bergün Meriç takdim etti.

 

Bölümler arası gerçekleşen final maçında 2.lik elde eden öğrencilere gösterdikleri çabadan dolayı Prof. Dr. Betül Beyazıt, final maçı şampiyonu olan Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerine ise Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Kürşat Sertbaş kupalarını takdim etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi