27-10-2023

Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Cumhuriyet Balosu etkinliği düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde 100.Yıl etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Balosu etkinliği düzenlendi.

Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği Cumhuriyet Balosu etkinliğine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Yaşasın Cumhuriyet diyerek sözlerine başlayan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay; ‘’Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim ve burada olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Kuru pasta, çay ve kahve ikramında bulunulan etkinlikte Atatürk’ün sevdiği şarkılardan 10.Yıl Marşı’na kadar birçok şarkı hep bir ağızdan Türk bayrakları sallanarak söylendi.

Dekan Prof. Dr. Ümüt Ay ve fakülte akademisyenlerinin öğrencilerle ettiği dans gösterisi ise büyük beğeni topladı.

Kimya, Biyoloji ve Fizik Bölümü danışman hocalarının günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından oyun havalarıyla Cumhuriyetin 100.Yılını kutlayan Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri, hocalarına katılımlarından dolayı teşekkürde bulundu.