Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

26-10-2023

Kocaeli Üniversitesi 100. Yıl Etkinliklerinde Huzurevi Sakinleriyle Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Prof. Dr. Fazıl Özen yönetiminde Kocaeli Huzurevi sakinlerinin katılımıyla muhteşem bir konsere imza attı.

 

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “TSM Korosu 100.Yıl Etkinliği Konseri”, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, dekanlar, daire başkanları, müdürler, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü'nün işbirliğinde Kocaeli Huzurevi Müdürü ve huzurevi sakinlerinin de davet edildiği ve katıldığı konser büyük beğeni toplarken sahneye davet edilen huzurevi sakinleri ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Eren ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün ‘10.Yıl Marşı’nı’’ konuklarla birlikte sahnede seslendirdi.

 

Şef Prof. Dr. Fazıl Özen yönetimindeki Kocaeli Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu, konserde Atatürk’ün sevdiği şarkılara yer vererek Türk Sanat Müziğinin birbirinden değerli eserlerini seslendirdi. Dinleyicilerden büyük beğeni toplayan konser, ayakta alkışlandı.

 

Konser sonunda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korusu Şefi Prof. Dr. Fazıl Özen’e çiçek takdim ederken, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Eren, Şef Prof. Dr. Fazıl Özen’e 100. yıl etkinlikleri kapsamında vermiş oldukları bu güzel bir konser için teşekkür etti. Kocaeli Huzurevi Müdürü ve sakinleri ise, konsere davet edildikleri için çok memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi