Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

26-10-2023

Kocaeli Üniversitesi personeline ‘Aile İçi İletişim ve Toplumsal Duyarlılık’ eğitimleri veriliyor

Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ve Personel Daire Başkanlığı İşbirliğinde “Aile İçi İletişim ve Toplumsal Duyarlılık” başlıklı eğitim Anıtpark ve Gölcük yerleşkelerinde de yapıldı.

 

Üniversitemiz çalışanlarının iç iletişimlerinin yanında, kişilerarası iletişim ve iletişimde sorun çözme becerileri yanı sıra toplumsal duyarlılık geliştirmek amacıyla Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü’nce organize edilen ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün tarafından verilen eğitim serileri devam ediyor.

 

Daha önce Arslanbey, Hereke, Karamürsel, Körfez, Derbent kampüslerinde verilen eğitimlerin altıncısı Anıtpark yerleşkesinde, yedincisi Gölcük’te yapıldı. Eğitime; Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sürekli Eğitim Merkezi, Ford Otosan İhsaniye MYO, Değirmendere Ali Özbay MYO ve Gölcük MYO akademik ve idari çalışan personeli katıldı.

 

Eğitim sonrası eğitimin verildiği tüm kampüslerde özel sorusu olan çalışanlarla görüşmeler de yapan Karagün, binaların erişilebilirliği için gerekenler hakkında yöneticilere de bilgilendirmeler yaptı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi