25-10-2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Tıp Fakültesi’nde kutlandı

Kocaeli Üniversitesi 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Tıp Fakültemizde Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan konserde Cumhuriyetimizin 100.yılının kutlu olması mesajı verildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş, Başhekim Prof. Dr. Görkem Aksu ile daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği konserde, eğlenceli şarkıların yanı sıra 10. Yıl Marşı söylendi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım sahneye çıkarak tüm salonla birlikte 10.Yıl Marşına eşlik etti.