25-10-2023

Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 100. Yıl Konseri

Kocaeli Üniversitesi 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından konser düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ile akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler ilgi gösterdi.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanlarının düzenlediği konserde, dünya ve Türk müziğinin önemli eserleri seslendirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, konser sonunda sanatçılarımızı tek tek tebrik ederek, bu güzel dinleti için teşekkür etti.