24-10-2023

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinliklerinde fener alayı coşkusu yaşandı

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ile daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencimizin katılımı ile gerçekleştirilen fener alayı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Cumhuriyet Meydanı’nda başlayıp, Sosyal Tesislerde sona erdi.

Kartepe Atçılık MYO’nun ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun eşliğinde yapılan fener alayı yürüyüşü büyük bir coşku ile gerçekleşti. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı destekleriyle renkli görüntülere sahne olan fener alayı yürüyüşü sonrası Kardelen Salonu’nda kokteyl düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ‘Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu haftada pek çok etkinlik düzenliyoruz. Bugün de kalabalık ve coşkulu bir fener alayı ile kutlamalarımıza bir yenisini ekledik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.