04-10-2023

Okula Dönüş’23, ikinci gününde eğlendirmeye devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de destekleriyle düzenlenen Okula Dönüş’23 ikinci gününde de çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ikinci günde de öğrenci kulüplerini gezerek, kulüp faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kulüp öğrencileriyle fotoğraf çektiren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Sivas halayında öğrencilere eşlik etti.

Okula Dönüş’23 etkinliğinde bugün Bhava ile Pembe Kayalar müzik grupları sahne alacak. Ayrıca akşam Amfi Tiyatroda Açık Hava Sineması gerçekleştirilecek.

Yarın da stantların açık olacağı ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı Okula Dönüş’23, Özgün konseri ile sona erecek.