20-10-2023

KOÜ Turizm Fakültesinde Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Turizm İşletmeciliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon toplantısı Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi.

Toplantı, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Dülger Altıner’in açılış konuşmalarıyla başlarken, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca’nın konuşmalarıyla devam etti.

Fakülte araştırma görevlilerinin Turizm Fakültesinin tanıtıcı sunumunu gerçekleştirmesinin ardından, KOÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili, üniversitemizin kariyer çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversitemiz öğretim üyelerinin öğrencilerden gelen soruları cevaplandırmasının ardından toplantı, toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.