20-10-2023

Üniversitemizden 3 Öğretim Üyesi TOBB İL Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliğine Seçildi

TOBB İl Kadın Girişimciler Kuruluna  Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması koşulu yanında ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda farklı çalışmalar yürüten ve toplum nezdinde saygınlık uyandıran öğretim üyeleri ile diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak belirlenebildiği kurula, Üniversitemizden; Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, Mühendislik Fakültesi Jeofizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nermin Demirkol seçildi.

19 Ekim tarihinde Öğretim üyelerimizin de oy kullandığı TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurul Komitesi seçimlerinde Kocaeli Kadın girişimciler icra kurulu üyeliğine Nurhayat Güldüren, Kocaeli Genç Girişimciler icra kurulu üyeliğine de Mert Kavşut ve Cevat Yıldız seçildi.