20-10-2023

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Dezavantajlı Bireylere Yönelik Yapılacak Projelerde Sponsorluk Desteği Sağlamaya Devam Ediyor

Üniversitemiz kentle bütünleşmek, duyarlılık geliştiren faaliyetlerini sürdürmek ve farklı projeler yürütmek amacıyla sponsorluk desteklerini almaya devam ediyor.

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün ile Toplumsal Katkı komisyonu ve aynı zamanda kimya bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seda Karayünlü Bozbaş, TEKOM OUR EXPORTS firmasını ziyaret ederek TEKOM genel Müdürü Mehmet Fidan ve Başak Fidan ile görüştü.

Görüşmede Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü bünyesinde engelli bireylere yönelik yapılacak projelerde sponsorluk desteği ve iş birliği sözü alındı.