18-10-2023

Eğitim Koordinatörlüğü, program güncelleme eğitimlerine devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi bünyesinde yürütülen program güncelleme eğitim süreci, İletişim Fakültesi’nde devam etti.

Eğitimin kalitesini artırmak ve uluslararası standartlara uyum sağlamak amacıyla pek çok teknik bilginin sunulduğu bu eğitime, İletişim Fakültesi dekan yardımcısı Doç.Dr. Gürsoy Değirmencioğlu ve fakülte eğitim komisyon üyeleri katılım sağladı.

Fen Edebiyat, Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri'nde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından, İletişim Fakültesi'nde de düzenlenen eğitimde konuşan Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel Kablan; 2023 yılı içerisinde üniversitenin tüm akademik birimlerinde bu eğitimleri tamamlamayı hedeflediklerini belirtirken, katılım gösteren öğretim üyelerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.