16-10-2023

Kimya Bölümü öğrencileri önlüklerini giydi

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, öğrencilerine yönelik önlük giyme töreni düzenledi. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende Kimya Bölümü birinci sınıf öğrencilerimiz önlüklerini giydi.

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda Kimyagerler Derneği Üniversite Temsilcisi olan Doç. Dr. Seda Karayünlü Bozbaş’ın moderatörlüğünü üstlendiği "Önlük Giyme Töreni”, Kimyagerler Derneği Marmara Şubesi'nin destekleriyle  gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin ardından Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Ay, yeni akademik yolculuklarına çıkan birinci sınıf öğrencilerine kariyerlerinde başarılar diledi. Etkinliğe, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meryem Gürbüz, Atabey Kimya Teknik Operasyon Müdürü Adil Kaya, Kale-Care firmasından Ar-Ge Müdürü Gürkan Sayan, Doç. Dr. Yonca Dümen ve Kimyagerler Derneği Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Karahüseyin, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Önlüklerini giyen öğrenciler meslekleri ile ilgili ilk adımı atarken, tören fotoğraf çekimi ardından sona erdi.