Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-10-2023

Rektörümüz, Okula Dönüş’23 kapsamında kulüp stantlarını gezdi

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 3-5 Ekim tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenen Okula Dönüş’23 kapsamında öğrenci kulüplerinin açtığı stantları gezdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de destekleriyle düzenlenen Okula Dönüş’23 kapsamında, üniversitemiz öğrenci kulüpleri tanıtım stantları açtı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün ilk dersi ile başlayan günde, çeşitli sahne etkinlikleri, yarışmalar ve müzik grupları da sahne aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Cantürk, Sosyal Tesisler önünde açılan öğrenci kulüplerini gezerek, kulüp faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kulüp öğrencileriyle fotoğraf çektiren Rektörümüz Prof. Dr. Cantürk, “İyi ki geldiniz, hoş geldiniz.” diyerek selamladığı öğrencilerimize, “Sizler olmayınca üniversitenin tadı olmuyor. Getirdiğiniz enerji hissediliyor. Özgüveniniz, motivasyonunuz her daim yüksek olsun. Böyle bir enerji ile böyle bir etkinlik ile döneme başladığımız için mutluyuz. Hepinizi kucaklıyorum.” dedi.

 

Üç gün sürecek Okula Dönüş’23 etkinliğinde, ilk gün Gülümse ile Taş Kağıt Makas, ikinci gün ise Bhava ile Pembe Kayalar sahne alacak. Ayrıca ikinci günün akşamında Amfi Tiyatroda Açık Hava Sineması, son gün ise Özgün konseri gerçekleştirilecek.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi