13-10-2023

Eğitim Koordinatörlüğü, program güncelleme eğitimlerine Mühendislik Fakültesi’nde devam etti

Kocaeli Üniversitesi'nin başlattığı program güncelleme eğitim sürecindeki yeni adım Mühendislik Fakültesi oldu.

Eğitime, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Müslüm Arıcı, bölüm başkanları, eğitim komisyon üyeleri ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel Kablan, "Fen Edebiyat ve Teknoloji Fakülteleri'nde gerçekleştirilen başarılı eğitimlerin ardından, Mühendislik Fakültesi'nde de aynı kalitede bir eğitim düzenledik" dedi.

2023 yılı sonuna kadar tüm fakültelerde bu eğitimlerin tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Kablan, eğitim kalitesini yükseltme amacıyla atılan bu adımların önemine vurgu yaptı.