Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-10-2023

Finans ve Gelişim Kulübü yeni üyelerini bekliyor

Radyo K.İ Kocaeli Üniversitesi öğrenci kulüplerinin temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor. Hafta içi her gün canlı yayınlanan Güne Bakış programının konuğu Finans ve Gelişim Kulübü başkanı Yakup Çağdaş oldu.

 

Kulübün 2022 yılının sonunda faaliyete geçtiğini belirten Çağdaş, Türkiye çapında bilinen bir öğrenci kulübü olmayı hedeflediklerini söyledi. Kulübün kurulmasından kısa bir süre sonra deprem nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesinin kendilerini yıldırmadığını ifada eden Çağdaş, bu dönemde finans ve ekonomi haberlerinin dışında, haftalık analizlerin, indirim kuponlarının bulunduğu ve birçok alandan konuları kapsayan ‘’Finansall Journal’’ adlı bir gazete çıkardıklarını söyledi.

 

Temel amaçlarının öğrencilere staj ve iş anlamında yardım sağlamak olduğuna değinen Yakup Çağdaş, kulüpteki üyelere gelişen mal ve para piyasaları hakkında tecrübe kazandırmak istediklerini ifade etti. Kulüp çalışmalarının tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunun altını çizen Çağdaş, projesi olan her öğrencinin Finans ve Gelişim Kulübüne bu projeyi sunması durumunda projeyi olası imkânlarla desteklemeye çalışacaklarını söyledi.

 

Kulüp tarafından bu yıl planlanan etkinliklere de değinen Yakup Çağdaş 19 Aralık 2023’de Prof. Dr. Bakı Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde Blockcahin Etkinliği gerçekleştireceklerini açıkladı.

 

Muhabir: Mehmet Karakuş, Kameraman: Kahraman Akın

 

Röportajın tamamını www.radyoki.net üzerinden dinleyebilirsiniz.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi