11-10-2023

KOÜ’lü akademisyen uluslararası sergide jüri üyeliği yaptı

Bangladeşli dünyaca ünlü sanatçı S. M. Sultan’ın ölümünün 29. Yılı nedeniyle fan artist grup üyelerinin düzenlediği uluslararası yarışmada, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Şener jüri üyeliği yaptı.

Online International Child Art Contest kapsamında dünyanın dört bir yanından katılan farklı yaş kategorilerinin resimleri; Bulgaristan & Rusya, Nepal, Yunanistan, Tayland ve Türkiye’den Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Şener’in Jüri üyeliğinde değerlendirildi.

2022 yılı jüriliğinden sonra 2023 için de davet edilen Doç. Dr. Şener, ‘Sanata destek olmak özellikle dünya çocuklarının yarışmasında jüri olmak beni son derece mutlu etti. Geleceğimiz çocuklarımızın sanata değer verdiğini görmek ve onları desteklemek çok kıymetli, hepsini tek tek tebrik ediyorum.’ dedi.