10-10-2023

KOÜ'lü Akademisyene UEFA'dan önemli davet

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Canan Aldırmaz, UEFA’nın düzenlediği “Kadın ve Kız Futbolunun Gelişimi” toplantısına Türkiye adına davet edilen iki kişiden biri oldu.

UEFA’nın Danimarka’da 24-28 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlediği ‘’Kadın ve Kız Futbolunun Gelişimi’' başlıklı paylaşım toplantısına Türkiye Futbol Federasyonu adına U19 Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı ile birlikte Üniversitemizden Arş. Gör. Canan Aldırmaz da katıldı.

Arş. Gör. Aldırmaz, U19 Kadın Milli Takım teknik direktörü Aytürk Kıyıcı ile birlikte Türkiye adına seçilerek, 11 ülkeden 26 katılımcıyla gerçekleştirilen toplantıda ülkeleri temsilen katılan katılımcılardan biri olarak, kadın ve kız futbolunun gelişimine yönelik uygulamalarına ve gelecek projelerine dair sunumlar yaparak, sorunlar ve çözümlerine yönelik çalıştaylarla bilgi paylaşımı ve iş birlikleri gerçekleştirdi.