06-10-2023

Rektörümüz, 13. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti

Üniversitemiz paydaşlığında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kitap Fuarı, 7-15 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nda, üniversitemizin açtığı stantta Kocaeli Üniversitesi Vakfı yayınları yanı sıra, akademisyenlerimizin kaleme aldığı kitaplar ziyaretçilerle buluşturuluyor. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de 13. Kitap Fuarı'nın ilk gününde, hem üniversitemiz standını hem de yayınevleri ve STK'ların açmış olduğu stantları ziyaret ederek, iyi çalışmalar diledi.

'Kağıttan dünyaların keşfi' sloganıyla düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nı, bu yıl 1 milyonun üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 13. Kitap Fuarı'nda; aralarında üniversitemizin de bulunduğu 530 yayınevi, sahaf ve sivil toplum örgütü stant açarken, 750'den fazla söyleşi, panel ve imza etkinliği yapılacak.

Daha fazla görsel için aşağıdaki baglantıyı ziyaret edebilirsiniz.