06-10-2023

Üniversitemiz Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu Korosu çalışmalarına başladı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde ve Şef İsmet Ünsal yönetiminde Türk Halk Müziği (THM) Uygulama Topluluğu Korosu çalışmalarına başladı.

Üniversitemiz bünyesinde 20 yıldır akademi, idari ve öğrencilerden oluşan THM Korosu Şef İsmet Ünsal yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Üniversitemiz yanı sıra her yıl çeşitli illerde de konserler veren koro, verdiği konserlerde büyük ilgi görüyor. Bu yıl da çalışmalarına başlayan koro, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı münasebetiyle düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde bir konser vermeyi planlıyor. THM Korosu, Aralık ayı içerisinde de Aşık Veysel anısına bir konser vermek üzere hazırlıklarına devam ediyor.