Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

07-03-2022

Prometeon - Pirelli Fabrika Direktörü, Rektörümüzü ziyaret etti

Prometeon - Pirelli Fabrika Direktörü Bahadır Özer, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret kapsamında, iki kurum arasında iş birliklerinin geliştirilmesi ve artırılmasına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, araştırma üniversitesi olma yolunda çalışmalarını sürdüren Kocaeli Üniversitesi’nin, üniversite-sanayi işbirliğine büyük önem verdiğini ve bu kapsamda atılacak her türlü adıma destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

Prometeon - Pirelli Fabrika Direktörü Bahadır Özer ise fabrika ile ilgili bilgilendirmede bulunurken; AR GE merkezinde özellikle Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileriyle ortak projeler yapmak istediklerini, üniversitemiz ortaklığında bir kariyer günü etkinliği düzenlemeyi planladıklarını ve sektörün lisans düzeyindeki öğrencilerden beklentilerini paylaştı. Ziyarette, kurumlar arası görüşmenin devam etmesi hususunda fikir birliğine varıldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi