Basın ve Halkla İlişkiler /

03-03-2022

Mimar ve Mühendisler Grubu, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, MMG Kocaeli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Cengiz İpek ve MMG heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Genel Başkan Şen, Mimar ve Mühendisler Grubu ve çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye bilgilendirmede bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise araştırma üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemizin güncel durumunu paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Bülent Şen ile beraberindeki heyete nezaketleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu.