19-12-2022

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Rektörümüzü ziyaret etti

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanvekili Akar’a, CHP il Başkanı Harun Yıldızlı ve İl Sekreteri Bülent Sarı eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ı üniversitemizin güncel durumu ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, kentimizin gözbebeği, bölgemizin ve ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Kocaeli Üniversitesi’ni çok daha ilerilere taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Haydar Akar ise Kocaeli Üniversitesi'ni, başarılarını ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e yeni görevinde başarılar dilerken, Kocaeli Üniversitesi’nin yeni dönemde de önemli başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Kocaeli Üniversitesi'nin her zaman yanında olduklarını belirten TBMM Başkanvekili Haydar Akar'a Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, destekleri nedeniyle teşekkürlerini sundu.