Basın ve Halkla İlişkiler

01-06-2022

Rektörümüz ve KBB Genel Sekreteri, gölette incelemelerde bulundular

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Umuttepe Yerleşkesi’ndeki gölette incelemelerde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte Umuttepe Yerleşkesi’nde bulunan gölette incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, gölet çevresine yapılan düzenlemeleri yerinde görüp, eksiklikleri tespit ettiler. Yapılması planlanan çalışmalar ve düzenlemeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi’ne kazandırılan Gölet ile ilgili olarak başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.