Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

04-07-2022

KOÜ öğrencileri altın pusula ödülü kazandı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Banu Küçüksaraç danışmanlığında Ahmet Talha Ağca ve Hatice Senem Zoroğlu tarafından hazırlanan proje, 20. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde Genç İletişimciler kategorisinde ödül aldı.

 

“İklim Krizi ve İletişim” temasıyla 27 üniversitenin 93 proje ile katıldığı Genç İletişimciler kategorisinde “Sürdürülebilir Şehir, Yeşil Belediye” projesi ile ödül kazanan öğrenciler, 30 Haziran’da, Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleşen törende ödüllerini aldılar. Törene Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdil Sayımer de katıldı. Sayımer “Sektörümüzün en prestijli ödüllerinden birini aldığımız için çok mutluyuz ve gururluyuz. Danışman hocamız Doç. Dr. Banu Küçüksaraç’ı ve öğrencimizi kutluyorum.” dedi.

 

Başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek, ayrıca sektöre yön vermek amacıyla Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından 1999 yılından beri verilen Türkiye’nin ilk ve en prestijli halkla ilişkiler ödülleri arasında yer alan Altın Pusula Ödülleri, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından ikinci kez kazanıldı. Ödül kazanan öğrenciler, TÜHİD’ne ve değerli jüri üyelerine teşekkürlerini sundu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi