Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

16-02-2022

KOUKAGEM, USTAM Kocaeli projesi kapsamında ziyaret edildi

Büyük bir titizlikle çalışmalarına devam eden Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme, Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOUKAGEM), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde yürüttükleri USTAM Kocaeli projesi kapsamında ziyaret edildi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahipliğinde ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde yürütülen USTAM Kocaeli projesi kapsamında görüşmek üzere KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, KOUKAGEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Akın Deveci, Balıkesir Üniversitesi Edremit MYO Müdürü ve MYOK Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Raif Sakin, Bigadiç MYO ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent Duman, Balıkesir MYO Müdürü ve Koordinatörü Öğr. Gör. Engin Bozacı bir araya geldi.

 

Kocaeli'de yaşayan, örgün eğitim çağı dışına çıkmış, herhangi bir mesleği olmayan ya da aldığı eğitimle iş bulamayan bireylere, sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki ve teknik eğitim verilerek, nitelikli personel ile sektör buluşması sağlanıp, istihdama katkıda bulunmanın amaçlandığı USTAM Kocaeli projesi hakkında KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ve KOUKAGEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Akın Deveci’nin bilgiler verdiği toplantıda Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksekokulları ile bu kapsamda yapılabilecek işbirlikleri üzerine görüşüldü.

 

Toplantı sonunda Doç. Dr. Bilsen Bilgili konuklara ziyaretleri için memnuniyetlerini ifade etti. Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi