Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-02-2022

KOÜ Teknopark'ta, Abdul Kadir Decdeli için anma töreni düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş’nin saygıdeğer yönetim kurulu üyesi, kentimizin ve sanayiinin önemli ismi Abdul Kadir Decdeli'nin vefatının 40 günü vesilesiyle KOÜ Teknopark'ta, anma töreni düzenlendi.

 

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, KOÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, Teknopark Yönetim Kurulu üyeleri, ailesi, çalışma arkadaşları ve dostları katıldı.

 

Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Abdul Kadir Decdeli için, "Vizyoner projelere yön veren, endüstrinin gelişimine ve OSB’lerin güçlenmesine büyük önem veren, kentimize, üniversitemize ve ülkemize önemli katkılarda bulunmuş, her zaman hayırla hatırlayacağımız bir dostumuzdu." dedi

 

Abdul Kadir Decdeli'yi kaybetmenin acısını Kocaeli Üniversitesi Ailesi olarak derinden hissettiğimizi ve bu acıyı ailesiyle yürekten paylaştığımızı ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Bu tür anlarda sıkça paylaştığım bir söz vardır. 'Pir Mehmedim güzellerden söz ara, Güzelleri güzellerden süz ara, Yalnız koymayın beni mezara, Güzel gelip güzel gitmek güzeldir' güzel giden bir dostumuzu uğurluyoruz. Mekanı cennet olsun." diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

KOÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, KSO Meclis Başkanı ve KOÜ Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Tuğrul, ailesi ve dostlarının da Abdul Kadir Decdeli ile ilgili anılarını ve düşüncelerini paylaştığı törende; akide şekeri ile helva dağıtıldı. Fotoğraflarından oluşan bir video gösteriminin de yapıldığı tören vesilesiyle daha sonrasında ailesine teslim edilmek üzere anı defteri açıldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi