Basın ve Halkla İlişkiler

09-02-2022

Kariyer Planlama Dersi Eğitici Eğitimi” gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde Kocaeli Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KOÜ KAGEM) ve Kocaeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ortaklığında “Kariyer Planlama Dersi Eğitici Eğitimi” gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile kariyer merkezlerinin iş birliğinde yürütülen ve üniversitemizin tüm birimlerinde açılan kariyer planlama dersleri kapsamında gerçekleşen eğitimde KOÜ KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ve KOÜ Personel Daire Başkanı Semra Ayçiçek konuştu.

Gençlerin daha etkin bir kariyer planlaması yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleşen eğitimde katılımcılara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin uygulamalarından olan yetenek kapısı, eğitim kapısı, staj seferbirliği uygulaması ve Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’yla ilgili değerli bilgiler verildi.