Basın ve Halkla İlişkiler /

04-02-2022

I-HACKATHON yarışmasının kazananları belli oldu!

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde yer alan KARBON Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenen I-HACKATHON yarışmasının kazananları belli oldu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin öncülüğünde, TÜGİM (Tüm Girişimci ve İş Mentorları Derneği), BTM (Bilgiyi Ticaretleştirme Merkezi), Kentkart A.Ş., Brisa A.Ş., AJH Edison, Nacsoft ve BTYÖN firmaları paydaşlığında yürütülen I-HACKATHON yarışması 29-30 Ocak tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşti.

İnovatif fikri olan, fikri olamayan ama yetkinliklerini fikir geliştirme faaliyetlerinde kullanmak isteyen tüm üniversite öğrencisi ve üniversite mezunlarına kapılarını açan yarışmanın sonucunda, StetoGuard takımı birinci, SomeCO2 takımı ikinci, Tayf takımı ise üçüncü oldu.