Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

23-02-2022

BATIKAF Hazırlık Çalıştayı yapıldı

Kocaeli Üniversitesi paydaşlığında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonunda düzenlenecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) kapsamında Hazırlık Çalıştayı gerçekleştirildi.

 

Bolu Valiliği ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 11 Valilik ve 17 üniversitenin paydaşlığı ile gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı kapsamında düzenlenen “Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Hazırlık Çalıştayı”nda Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili yer aldı.

 

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay'ın teşrifleriyle düzenlenen Çalıştaya, BATIKAF Fuarı paydaşı olan 17 Üniversitenin Rektörleri ve Rektör Yardımcıları, BATIKAF paydaşı olan 11 İl’in Ticaret Odası Başkanları, Kurum Amirleri, Akademisyenler, Meslek Odaları Temsilcileri ve İş İnsanları katıldı.

 

Üniversiteli gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılması, staj ve iş imkânlarına erişimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla;  “Yetenek Her Yerde” temasıyla oluşturulan Bölgesel Kariyer Fuarlarının sonuncusu olan, Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na  (BATIKAF) Kamu ve Özel Sektör Kuruluşlarının katılımlarını arttırmak ve katılımcılar arası koordinasyonu geliştirmek adına Hazırlık Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda; akademisyenler Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili sunumlar yaptı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi