21-02-2022

Kick Boks’ta Şampiyonuz

Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası’nda öğrencimiz Müge Değirmenci, şampiyon oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Büyükler Profesyonel Kick Boks Şampiyonası sona erdi. 18-20 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 64 Kiloda mücadele eden Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Müge Değirmenci, final müsabakasında rakibi Beyza Özkul’u yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon sporcumuza şampiyonluk kemerini, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı verdi. Bu büyük gururu bizlere yaşatan şampiyon sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.