04-04-2022

Hayriye Özpınar için emeklilik töreni yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı olarak uzun yıllardır görevini sürdüren Hayriye Özpınar için emeklilik töreni düzenlendi.

Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda düzenlenen yemeğe, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, daire başkanları, müdürler ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katıldı.

Üniversitemize yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür eden ve emeklilik hayatında mutluluk dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Hayriye Özpınar'a plaket takdim etti. Kocaeli Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Hayriye Özpınar ise Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye teşekkür etti.