28-04-2022

MİTAB’2 KOÜ’de düzenlendi

Kocaeli, Düzce ve Karabük Üniversitesinin Mimarlık Kulübü öğrencilerinin ortak çalışmaları sonucunda oluşan, ilki 2020 yılında düzenlenen MİTAB’2 bu yıl 19-20 Mart tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Mimarlıkta Sayısal Tasarım Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinliğin ilk gününde Aslı Özbay, Doğan Hasol, Oğuz Orkun Doma, Sema Alaçam, Nuray Benli Yıldız, Cihan Sevindik tarafından konusu farklı gerçekliğe dayanan seminer serisi düzenlendi.

Etkinliğin ikinci gününde Neşe Çakıcı Alp, Yasemin Erkan Yazıcı, Nuray Benli Yıldız, Murat Kara, Arif Şen, Aysu Bekar, Tifa Stüdyo, Mehtap Özbayraktar, Kamile Öztürk, Hasan Biber, Emine Zeytin, Büşra Özaydın Çat, Nurdan Kuban, Gizem Büyükgüner Sönmez, Sonay Ayyıldız, Şahin Durak, Eray Şahbaz tarafından eş zamanlı olarak farklı konularda atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Atölye çalışmalarının ardından katılımcılar KOÜ META Kulübünün düzenlediği Mimari bilgilere ve Maket yapılmasına dayanan Üniversiteler Yarışıyor programına katıldı.

Program verilen konser ve hediye çekilişiyle sona erdi.