26-04-2022

İzmit MYO'da Kariyer Planlama Konferansı düzenlendi

Üniversitemiz İzmit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine, Kariyer Planlama Dersi ile Bölüm Eğitim-Öğretim Faaliyetleri kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası’ndan ve aynı zamanda Zirai İlaç Bayi sahibi Zir. Müh. Pınar ATABAY tarafından “Kariyer Planlamada Sivil Toplum Kuruluşlarının Önemi” konulu bir konferans verildi. ATABAY iş yaşamına dair deneyimlerini ve başarı öykülerini öğrencilerimizle paylaştı.

Söz konusu konferansa katılan öğrencilerimiz mezuniyet sonrası mesleklerinde neler yapabilecekleri ve de kendi işlerini kurma konusunda mesleki deneyimleri öğrenerek bilgi sahibi olma fırsatını buldu. Konferans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda DÖKMEN, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar AYDIN CAN, Öğr. Gör. Dr. Onur CAN, Bölüm Öğretim Elemanları ve tüm bölüm öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.