Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

04-04-2022

“Koray Şener Hatıra Ormanı”nda Fidan Dikme Töreni Düzenlendi

2019 yılında gittiği Fenerbahçe-Galatasaray maçında hayatını kaybeden öğrencimiz Koray Şener anısına ayrılan ve üniversitemizin A Kapısı yanında yer alan “Koray Şener Hatıra Ormanı”nda fidan dikme töreni düzenlendi.

 

Törene, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Orman İşletmesi Müdürü Mustafa İşçioğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen katılım gösterdi. Diğer yandan Koray Şener’in hatırasını yaşatmak adına ÜNİFB ekibinden arkadaşları da törende yer aldı.

 

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak’ın gelmesi ile başlayan törende hep birlikte atılan ilk küreğin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

 

Törende 250 adet fidan dikilirken; 200 lavanta, 200 biberiye ve 100 defne olmak üzere toplamda 500 fidan törende yer alan katılımcılara ve çevrede bulunanlara dağıtıldı. Tören sonrası Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak’ın, tören alanı yakınında yer alan otobüs duraklarında bekleyen yolculara ve otobüs şoförlerine fidan vermesi ile samimi anlar yaşandı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi