Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-04-2022

Sektör öncüleri turizm öğrencileriyle buluştu

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Turizm Haftası kapsamında "Sektör Öncüleri Turizm Öğrencileriyle Buluşuyor" etkinliği 20 Nisan Çarşamba günü Kartepe Park Otel'de gerçekleştirildi.

 

Etkinliğe; Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Akpınar, Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ufuk Aydeyer, akademisyenler, fakülte ve lise öğrencileri katılım gösterdi. Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altıner’in yaptığı açılış konuşmasının ardından panele geçildi.

 

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul'un moderatörlüğünde yapılan panelde Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, TÜRSAB Doğu Marmara Bölge Başkanı Aytekin Şahinbaş ve KOTİD başkan yardımcısı Cihan Emeksiz katılımcı olarak yer aldı. Kocaeli turizminin mevcut durumu ve geleceği, paydaşlarla ilişkiler konuları üzerine düşüncelerin paylaşıldığı panelde, öğrenciler tarafından yöneltilen sorular yanıtlandı. Soru-cevap bölümünün ardından katılımcılara plaket takdim edildi.

 

Etkinlik sonrasında katılımcılar, protokol davetlileri, akademisyenler ve öğrenciler Turizm Haftası anısına Turizm Fakültesi Yerleşkesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi