Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-04-2022

KOÜ Kimya Bölümü öğrencilerine “Kariyer Planlama Dersi” verildi

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, öğrencilere kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla gerçekleştirilen “Kariyer Planlama Dersi” kapsamında, BETA Kimya A.Ş. den Ar-Ge Müdürü Erhan Mendi’yi ağırladı.

 

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Seda Karayünlü Bozbaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşen seminere, Doç Dr. Yonca Avcı Duman başta olmak üzere üniversitemizden akademisyenler ve Kimya bölümü öğrencileri katılım gösterdi.

 

Seminer kapsamında yaptığı konuşan Erhan Mehdi, “Madde varsa Kimya vardır” sloganı ile AR-GE’ de Kimyanın önemini anlattı. Erhan Mehdi, konuşmasında kendi kariyer yolculuğundan da bahsederek, kariyeri boyunca yapmış olduğu projeler ile bu projeleri gerçekleştirirken kimya bilgisinin nasıl kullandığı ve işe alımlarda nelere dikkat edildiği hakkında bilgiler verdi.

 

Öğrencilerin Kimyagerlik mesleği ile mesleğin özel sektördeki önemi hakkında bilgiler edindikleri ve ilgiyle dinledikleri seminer, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi