Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

19-04-2022

Diksiyon ve Beden Dili Semineri

Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “Kariyer Planlama Dersi” ve “FOİMYO Bahar Dönemi Seminerleri” kapsamında öğrencilerimiz Gelişime Yolculuk Koçluk Eğitmenlik ve Danışmanlık Kurucusu olan Eğitim ve Gelişim Danışmanı, Uzman İK Danışmanı Tuba Karagöz Sever ile buluştu.

 

18 Nisan 2022 tarihinde, Öğr. Gör. Dr. Şehriban Öncel moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde, alanında uzman ve 20 yıllık tecrübeye sahip Sever, öğrencilerimize diksiyon ve beden dili konularında farkındalık kazandırdı. Uzun yıllardır birçok firmaya eğitim veren, insan kaynakları ve iletişim konusunda uzman olan konuşmacımız; sesi kullanma becerisi, iletişim kuralları, sunum ipuçları, beden dilini kullanma gibi birçok konuda bilgi aktardı.

 

İş hayatına adım atma yolunda olan öğrencilerimiz, işe alım mülakatlarında kullanabilecekleri taktikleri ve etkili iletişimdeki altın kuralları dinleme fırsatı elde etti. Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettiği seminer, hem kişisel gelişimleri hem de farkındalıkları açısından fayda sağladı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi