Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-04-2022

Ramazan İlahileri Konseri

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Ramazan İlahileri Konseri düzenlendi.

 

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Dini Musiki Topluluğu tarafından icra edilen konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, KOÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Enver Mete Aslan, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

KOÜ Devlet Konservatuvarı Atatürk Konser Salonu'nda gerçekleştirilen konserde, Öğr. Gör. Kemal Karaöz yönetimindeki Dini Musiki Topluluğu, Beyati Makamında ve Acem Aşiran Makamında ilahiler seslendirdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Dini Musiki Topluluğu'nda koroyu; Prof. Nesibe Özgül TURGAY, Öğr. Gör. Cem YILMAZ, Mustafa AKSUT, Nilay DEMİRELLİ, Ahmet ÇEVİKER ve Gülşah İNAN oluştururken, Ritim Sazda; Öğr. Gör. Kemal KARAÖZ ile Öğr. Gör. Nurten YILMAZ, Kanunda; Arş. Gör. Banu YILMAZ ile Şeyma CANURAL, Udda Arş. Gör. Gökhan ÇAYLAK yer aldı.

 

İlham ile Dün Gece, Aşk-ı Habibin Bizleri Yaksın, Îrfân Meclisine Erişebilsem, Kerim Allah Rahim Allah ve daha birçok birbirinden değerli ilahilerin seslendirildiği konserde Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, konserin düzenlenmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi