Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-04-2022

KOÜ Hekim sohbetleri

Kocaeli Tıp Öğrencileri Birliği tarafından, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi konferans salonunda 'KOÜ Hekim Sohbetleri' adlı etkinlik düzenlendi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de katılım göstererek deneyimlerini paylaştığı etkinliğe Tıp Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Üniversitesinde farklı uzmanlık alanlarında çalışmakta olan öğretim üyelerini öğrencilerle buluşturan etkinlikte Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin öğretim üyelerini tanımalarını sağlamak; farklı uzmanlık alanlarına dair farkındalıklarını arttırmak; üniversiteye, öğretim üyelerine ve kendilerine dair motivasyonlarını ve inançlarını arttırmak yoluyla iyi bir hekim olmalarına katkı sağlamak amaçlanıyor.

 

Bu kapsamda düzenlenen 'KOÜ Hekim Sohbetleri'ne konuşmacı olarak Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Ceylan ile Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Öncel yer aldı. Etkinlikte, öğrencilik yıllarından, akademik kariyerlerinden, anılarından bahseden konuşmacılar öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaştılar. Tıp Fakültesi öğrencilerine çeşitli tavsiyelerde de bulunulan etkinlikte, iyi bir hekim olabilmenin yolunun iyi bir insan olmaktan geçtiği vurgulandı.

 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından mini bir konserin de verildiği etkinlik soru-cevap bölümü ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi