08-04-2022

Sporda ve Yaşamda Fair Play Konferansı

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde "Sporda ve Yaşamda Fair Play Konferansı" düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Karakter ve Değer Eğitimi Dersi öğrencileri Kadri Enes Güngören ve Berk Özer tarafından organize edilen konferansın moderatörlüğünü Öğr. Gör. Mehmet Zeki Kutlu yaparken konferansa konuşmacı olarak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz katıldı.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği konferans, Milli Olimpiyat Komitesi Faır Play Komisyonunu tanıtarak başladı ve örneklerle Sporda ve Yaşamda Fair Play örnekleri verildi. Sunumdan önce Ramzi Yılmaz’ın öğrencilere sorduğu “Fair Play Nedir” sorusunu birde sunum sonrası tekrardan sorarak aldığı cevapları karşılaştırdı. Sunum sonrası Konuşmacı Remzi Yılmaz’a Kocaeli Üniversitesi Forması Öğr.Gör. Mehmet Zeki Kutlu tarafından verildi. Remzi Yılmaz adına yapılan fidan bağışı plaketini de organizatör öğrenciler Kadri Enes Güngören ve Berk Özer birlikte takdim etti. Tören sonrası Remzi Yılmaz yazmış olduğu kitabını katılımcı öğrencilere imzaladı. Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonunda düzenlenen tören çekilen toplu hatıra fotoğrafı sonrası tamamlandı.